SERVICIILE NOASTRE

Endoscopie cu anestezie pentru cresterea confortului si a sigurantei pacientului.

Rezultatul biopsiilor in 72 de ore diagnostic histopatologic rapid si precis.

Chirurgie generala in spital privat laparoscopie - chirurgie clasica.

Punctii mamare solutii complete de diagnostic pentru tumori mamare.

Chestionar de evaluare a satisfactiei pacientilor privind calitatea serviciilor medicale furnizate in cadrul Green Onco-Medical.

INFORMATII UTILE PENTRU PACIENTI

Regim alimentar pentru suferinte gastrice si esofagiene.

Recomandari igienodietetice, de viata pentru pacientii cu boli gastrice sau esofagiene.

Cateter venos central cu camera de injectare subcutanata - folosire si ingrijire.

INFORMATII UTILE PENTRU MEDICI

Cum facem punctie biopsie mamara.

Galerie foto - endoscopie digestiva.

Recoltare citologie Babes-Papanicolaou satisfacatoare pentru evaluare.

ENDOSCOPIE DIGESTIVA


ANESTEZIE GENERALA VERSUS ANESTEZIE LOCALA

Indiferent de tipul anesteziei folosite in decursul explorarilor endoscopice siguranta pacientului este pe primul loc. Ca urmare in toate cazurile atat in cazul anesteziei locale cit si a anesteziei generale pacientii sunt monitorizati (monitorizare tensiune arteriala, frecventa cardiaca, saturatie de oxigen, EKG) si totodata este mentinuta linie venoasa pentru monitorizare si administrarea medicamentelor necesare.

Esogastroscopia este efectuata de obicei cu anestezie locala cu xilina. Aceasta anestezie impreuna cu o buna colaborare intre medicul examinator si pacient, contand si pe o buna complianta din partea pacientului este in cele mai multe cazuri suficienta. In unele situatii - prezenta de afectiuni cardiace, pulmonare, digestive sau o sensibilitate si reflectivitate importante a pacientului se poate apela la beneficiile anesteziei generale de la simpla sedare, sedare profunda si pina la anestezie generala cu intubatie orotraheala. Supravegherea de catre medical anestezist este foarte buna si permite realizarea de manevre de investigare si manevre terapeutice elaborate care pot dura mai mult.

Colonoscopia este o manevra care deobicei dureaza mai mult si poate fi insotita de discomfort abdominal din cauza aceasta recomandam de obicei anestezia generala sau sedarea profunda asistata de medicul anestezist. In unele situatii prin o buna colaborare intre medicul examinator si pacient colonoscopia poate fi efectuata cu sedare minima sau fara anestezie.

© Copyright 2018 Green Onco-Medical Bucuresti | Protectia datelor personale | CONECTARE