SERVICIILE NOASTRE

Endoscopie cu anestezie pentru cresterea confortului si a sigurantei pacientului.

Rezultatul biopsiilor in 72 de ore diagnostic histopatologic rapid si precis.

Chirurgie generala in spital privat laparoscopie - chirurgie clasica.

Punctii mamare solutii complete de diagnostic pentru tumori mamare.

Chestionar de evaluare a satisfactiei pacientilor privind calitatea serviciilor medicale furnizate in cadrul Green Onco-Medical.

INFORMATII UTILE PENTRU PACIENTI

Regim alimentar pentru suferinte gastrice si esofagiene.

Recomandari igienodietetice, de viata pentru pacientii cu boli gastrice sau esofagiene.

Cateter venos central cu camera de injectare subcutanata - folosire si ingrijire.

INFORMATII UTILE PENTRU MEDICI

Cum facem punctie biopsie mamara.

Galerie foto - endoscopie digestiva.

Recoltare citologie Babes-Papanicolaou satisfacatoare pentru evaluare.

ENDOSCOPIE DIGESTIVA


BIOPSII SI REZECTII DE POLIPI


In decursul endoscopiei - atat la nivelul esofagului, stomacului si duodenului cat si la nivelul colonului -se pot efectua manevre terapeutice. In situatia in care se intalnesc leziuni ale mucoasei este recomandat sa se recolteze biopsii pentru anatomie patologica care pot preciza tipul de leziuni si pot influenta decizia terapeutica.

Prin gastroscopie pot fi recoltate biopsii de mucoasa gastrica pentru depistarea infectiei cu Helicobacter pylori cauzatoare de leziuni de tip gastrita, ulcer gastric si duodenal si chiar avand rol in etiopatogenia cancerului gastric. Odata constatata infectia cu Helicobacter pylori se poate incepe tratament specific cu antibiotic pentru eradicarea acesteia.

Biopsiile din marginea leziunilor de tip ulcer gastric sunt importante datorita posibilitatii existentei neoplasmelor gastrice ulcerate. Ulcerul gastric are un prognostic bun sub tratament in timp ce tumorile gastrice au alt tratament si alt prognostic.

Pe cale endoscopica poate fi facuta hemostaza leziunilor sangerinde (ulcer gastric, eroziuni, exulceratii, angiodisplazii) prin electrocoagularea leziunilor, injectarea de agenti sclerozanti sau aplicarea de clipuri sau ligaturi.

Pe cale endoscopica pot fi realizate polipectomii, simple, prin electrorezectie, cu injectare si sau ligatura polipului, cu recuperarea polipului pentru analiza anatomopatologica.

© Copyright 2018 Green Onco-Medical Bucuresti | Protectia datelor personale | CONECTARE