SERVICIILE NOASTRE

Endoscopie cu anestezie pentru cresterea confortului si a sigurantei pacientului.

Rezultatul biopsiilor in 72 de ore diagnostic histopatologic rapid si precis.

Chirurgie generala in spital privat laparoscopie - chirurgie clasica.

Punctii mamare solutii complete de diagnostic pentru tumori mamare.

Chestionar de evaluare a satisfactiei pacientilor privind calitatea serviciilor medicale furnizate in cadrul Green Onco-Medical.

INFORMATII UTILE PENTRU PACIENTI

Regim alimentar pentru suferinte gastrice si esofagiene.

Recomandari igienodietetice, de viata pentru pacientii cu boli gastrice sau esofagiene.

Cateter venos central cu camera de injectare subcutanata - folosire si ingrijire.

INFORMATII UTILE PENTRU MEDICI

Cum facem punctie biopsie mamara.

Galerie foto - endoscopie digestiva.

Recoltare citologie Babes-Papanicolaou satisfacatoare pentru evaluare.

CHIRURGIE GENERALA


Desfasuram activitate de chirurgie generala in cabinet privat si incercam sa reducem cat mai mult statul in spital. Pentru aceasta facem cea mai mare parte din investigatii in ambulator, planul terapeutic si mare parte din ingrijirile postoperatorii.

Desfasuram activitatea de chirurgie generala in spitalul Munposan 94, unde beneficiem de bloc operator modern pentru chirurgie clasica si laparoscopica, pentru endoscopie terapeutica, terapie intensiva si reanimare. Conditiile de spitalizare sunt excelente atat in ceea ce priveste partea hoteliera (rezerve 1-5 *) cat mai ales conditiile de ingrijire chirurgicala si nursing.

Experienta bogata in chirurgia sanului, a diagnosticului tumorilor mamare si a tratamentului conservator al cancerului de san ne-a facut sa o promovam ca si activitate chirurgicala princeps. Trebuie sa spunem ca ne descurcam foarte bine si in ceea ce priveste chirurgia laparoscopica - numar mare de interventii laparoscopice, specializari in Europa si SUA, dar si in chirurgia clasica - mica si mare chirurgie.

Avem experienta de peste 10 ani in domeniul chirurgiei generale desfasurata in privat. Si astfel am inceput sa intelegem pacientii care ni se adreseaza in cabinet, intelegindu-le dorintele, nevoile altele decat cele generate din boala chirurgicala. Si incercam sa le indeplinim cererile in masura in care putem.

© Copyright 2018 Green Onco-Medical Bucuresti | Protectia datelor personale | CONECTARE