SERVICIILE NOASTRE

Endoscopie cu anestezie pentru cresterea confortului si a sigurantei pacientului.

Rezultatul biopsiilor in 72 de ore diagnostic histopatologic rapid si precis.

Chirurgie generala in spital privat laparoscopie - chirurgie clasica.

Punctii mamare solutii complete de diagnostic pentru tumori mamare.

Chestionar de evaluare a satisfactiei pacientilor privind calitatea serviciilor medicale furnizate in cadrul Green Onco-Medical.

INFORMATII UTILE PENTRU PACIENTI

Regim alimentar pentru suferinte gastrice si esofagiene.

Recomandari igienodietetice, de viata pentru pacientii cu boli gastrice sau esofagiene.

Cateter venos central cu camera de injectare subcutanata - folosire si ingrijire.

INFORMATII UTILE PENTRU MEDICI

Cum facem punctie biopsie mamara.

Galerie foto - endoscopie digestiva.

Recoltare citologie Babes-Papanicolaou satisfacatoare pentru evaluare.

ENDOSCOPIE DIGESTIVA


COLONOSCOPIE


Cu ajutorul colonoscopiei, folosind aparatura de videoendoscopie, se pot vizualiza leziuni la nivelul rectului, intregului colon si chiar a ultimei anse ileale.

Colonoscopia poate diagnostica sursa sangerarilor anale (hemoroizii interni sau alte leziuni). Colonoscopia este cea mai potrivita metoda actuala de diagnosticare a polipilor si tumorilor colonice. Tot cu ajutorul ei pot fi diagnosticate bolile inflamatorii ale colonului (rectocolita ulcerohemoragica, boala Crohn) sau diverticuloza. Colonoscopia este singura metoda prin care se poate pune cu certitudine diagnosticul de colon iritabil, prin excluderea leziunilor de mucoasa colonica.

In cursul colonoscopiei se pot face manevre terapeutice de recoltare de biopsii de mucoasa colonica sau din tumori, hemostaza prin injectare, electrocoagulare sau ligatura, polipectomii simple sau cu injectare, ligatura si electrorezectie cu recuperarea polipului pentru anatomie patologica.

Colonoscopia este o manevra invaziva a carei indicatie este pusa in urma unui consult in decursul caruia medicul investigator stabileste obiectivele de atins, sunt prezentate pacientului eventualele riscuri si contraindicatii si sunt inregistrate comorbiditatile (alte afectiuni digestive, cardiace, pulmonare) si medicamentele care pot influenta derularea investigatiei (anticoagulante, etc). Colonoscopia necesita pregatirea specifica a colonului prin administrarea in preziua explorarii a unui medicament special.

Colonoscopia dureaza in medie 20-25 de minute pina la maximum 40-60 de minute daca se efectueaza manevre terapeutice complexe.

Deoarece colonoscopia poate fi o manevra ce poate creea discomfort in toate cazurile recomandam efectuarea colonoscopiei cu anestezie fie prin sedare profunda sub supravegherea medicului anestezist sau chiar anestezie generala.

Facem inregistrarea digitala a explorarii, inregistrare ce permite oricand revederea filmului si a leziunilor cu compararea evolutiei acestora in timp si sub tratament. Imaginile inregistrate sunt date pacientului sub forma de fotografii pe hartie si filme pe CD impreuna cu recomandarile de tratament, regim si protocoale de urmarire la distanta.

© Copyright 2018 Green Onco-Medical Bucuresti | Protectia datelor personale | CONECTARE