SERVICIILE NOASTRE

Endoscopie cu anestezie pentru cresterea confortului si a sigurantei pacientului.

Rezultatul biopsiilor in 72 de ore diagnostic histopatologic rapid si precis.

Chirurgie generala in spital privat laparoscopie - chirurgie clasica.

Punctii mamare solutii complete de diagnostic pentru tumori mamare.

Chestionar de evaluare a satisfactiei pacientilor privind calitatea serviciilor medicale furnizate in cadrul Green Onco-Medical.

INFORMATII UTILE PENTRU PACIENTI

Regim alimentar pentru suferinte gastrice si esofagiene.

Recomandari igienodietetice, de viata pentru pacientii cu boli gastrice sau esofagiene.

Cateter venos central cu camera de injectare subcutanata - folosire si ingrijire.

INFORMATII UTILE PENTRU MEDICI

Cum facem punctie biopsie mamara.

Galerie foto - endoscopie digestiva.

Recoltare citologie Babes-Papanicolaou satisfacatoare pentru evaluare.

ENDOSCOPIE DIGESTIVA


Endoscopie digestiva - metoda de diagnostic introdusa in ultimele decenii si dezvoltata foarte mult in ultimii ani. Este o metoda ce foloseste aparatura de ultima ora - sisteme video special concepute care vizualizeaza lumenul digestiv - gastroscopie pornind de la esofag, stomac duoden si prima portiune a intestinului subtire si pe de alta parte colonoscopie cu care se vede rectul, sigmoidul si restul colonului, pana la cec si ultima portiune a intestinului subtire - ultima ansa ileala.

Endoscopie digestiva - folosind un sistem video adecvat “vede din interior”, obiectiv, cum arata sistemul digestiv adica vede mucoasa digestiva, da detalii de arhitectura, de vascularizatie a acesteia si poate identifica afectiunile care tin de interiorul tubului digestiv, putand fi descrise leziunile de esofagita, gastrita, ulcer gastric, ulcer duodenal, polipi gastrici, tumori gastrice benigne sau cancer gastric, diverticuloza colonica, hemoroizi interni si hemoroizi micsti, rectocolita ulcerohemoragica si boala Crohn, polipi colonici, tumori colonice benigne, cancer de rect si cancer de colon.

Tot prin gastroscopie si colonoscopie, folosind instrumentar adecvat se poate lua biopsie din cancer gastric, din polip gastric si polip esofagian, se poate lua biopsie pentru determinarea prin test direct a infectiei cu Helicobacter pylori - microb care traieste in stomac, se pot electrorezeca polipi colonici - polipi colonici de dimensiuni mai mari pot fi ligaturati la baza inaintea rezectiei, se poate face recoltare de biopsie din cancer de colon sau din cancer rectal. Pe cale endoscopica se pot face manevre de hemostaza in caz de singerare din ulcer gastric. Biopsiile recoltate sunt adresate laboratorului de anatomie patologica pentru diagnostic, care va completa un diagnostic endoscopic si astfel se va putea stabili un tratament adecvat.

Endoscopia digestiva efectuata in serviciul nostru se poate face cu anestezie locala, cu sedare sau cu anestezie generala asigurata de medic anestezist.

© Copyright 2018 Green Onco-Medical Bucuresti | Protectia datelor personale | CONECTARE