SERVICIILE NOASTRE

Endoscopie cu anestezie pentru cresterea confortului si a sigurantei pacientului.

Rezultatul biopsiilor in 72 de ore diagnostic histopatologic rapid si precis.

Chirurgie generala in spital privat laparoscopie - chirurgie clasica.

Punctii mamare solutii complete de diagnostic pentru tumori mamare.

Chestionar de evaluare a satisfactiei pacientilor privind calitatea serviciilor medicale furnizate in cadrul Green Onco-Medical.

INFORMATII UTILE PENTRU PACIENTI

Regim alimentar pentru suferinte gastrice si esofagiene.

Recomandari igienodietetice, de viata pentru pacientii cu boli gastrice sau esofagiene.

Cateter venos central cu camera de injectare subcutanata - folosire si ingrijire.

INFORMATII UTILE PENTRU MEDICI

Cum facem punctie biopsie mamara.

Galerie foto - endoscopie digestiva.

Recoltare citologie Babes-Papanicolaou satisfacatoare pentru evaluare.

ENDOSCOPIE DIGESTIVA


GASTROSCOPIE


Explorarea esofagului, stomacului si a duodenului folosind aparatura de videoendoscopie ce permite vizualizarea leziunilor esofagului, stomacului si duodenului si prelevarea de biopsii.

Gastroscopia este cea mai adecvata metoda de diagnosticare a gastritei si a ulcerului. Esogastroduodenoscopia poate diagnostica de asemenea si hernia hiatala si esofagita de reflux, boala de reflux. Este indicata in stadializarea cirozei hepatice prin diagnosticarea gastropatiei portal hipertensive si a varicelor esofagiene. In cursul endoscopiei se poate face depistarea infectie cu Helicobacter pylori prin test direct al carui rezultat se elibereaza in 30 de minute, infectie care poate produce leziuni de gastrita cu aspect tipic si tot gastroscopia poate diagnostica si alte forme de gastrita sau alte leziuni (cancer gastric, cancer esofagian).

De asemenea esogastroscopia este o manevra terapeutica prin care se pot recolta biopsii din margini de ulcer sau cancer gastric sau cancer de esofag pentru diagnostic anatomopatologic si se pot face interventii de oprire a sangerarilor - hemostaza, mucozectomie, rezectii de polpi prin electrorezectie sau ligatura, extragere de corpi straini esofagieni.

Esogastroscopia este o manevra invaziva a carei indicatie este pusa in urma unui consult in decursul caruia medicul investigator stabileste obiectivele de atins, sunt prezentate pacientului eventualele riscuri si contraindicatii si sunt inregistrate comorbiditatile (alte afectiuni digestive, cardiace, pulmonare) si medicamentele care pot influenta derularea investigatiei (anticoagulante, etc). Esogastroscopia foloseste o camera video pentru a vizualiza tractul digestiv si ca urmare stomacul trebuie sa fie complet gol in momentul examinarii, pentru aceasta pacientul trebuie sa fie pregatit pentru examinare adica sa nu manince si sa nu bea cu minimum 6 ore inaintea examinarii.

Esogastroduodenoscopia completa cu recoltarea de biopsie pentru infectia cu Helicobacter pylori dureaza in medie 5-10 minute, aceasta durata prelungindu-se in situatia in care se realizeaza manevre terapeutice complexe.

Deoarece consideram ca pacientii nostri trebuie sa beneficieze de cel mai bun confort si chiar daca recomandam efectuarea acestei explorari cu anestezie locala, in situatii speciale putem oferi sedare sub supravegherea unui medic anestezist - pina chiar si anestezie generala - pentru o mai buna monitorizare a pacientului si o toleranta buna a interventiei, mai ales in situatia in care durata se prelungeste.

Facem inregistrarea digitala a explorarii, inregistrare ce permite oricand revederea filmului si a leziunilor cu compararea evolutiei acestora in timp si sub tratament. Imaginile inregistrate sunt date pacientului sub forma de fotografii pe hartie si filme pe CD impreuna cu recomandarile de tratament, regim si protocoale de urmarire la distanta.

© Copyright 2018 Green Onco-Medical Bucuresti | Protectia datelor personale | CONECTARE