SERVICIILE NOASTRE

Endoscopie cu anestezie pentru cresterea confortului si a sigurantei pacientului.

Rezultatul biopsiilor in 72 de ore diagnostic histopatologic rapid si precis.

Chirurgie generala in spital privat laparoscopie - chirurgie clasica.

Punctii mamare solutii complete de diagnostic pentru tumori mamare.

Chestionar de evaluare a satisfactiei pacientilor privind calitatea serviciilor medicale furnizate in cadrul Green Onco-Medical.

INFORMATII UTILE PENTRU PACIENTI

Regim alimentar pentru suferinte gastrice si esofagiene.

Recomandari igienodietetice, de viata pentru pacientii cu boli gastrice sau esofagiene.

Cateter venos central cu camera de injectare subcutanata - folosire si ingrijire.

INFORMATII UTILE PENTRU MEDICI

Cum facem punctie biopsie mamara.

Galerie foto - endoscopie digestiva.

Recoltare citologie Babes-Papanicolaou satisfacatoare pentru evaluare.

PUNCTII MAMARE


Singura modalitate prin care se poate pune diagnosticul de certitudine de cancer de san dar si diagnosticul diferential cu tumori benigne mamare este analiza histopatologica. Aceasta se face prin prin studierea unui fragment de tesut - biopsie mamara - sau unui grup de celule - citologie din tumora mamara - de catre medicul de specialitate anatomie patologica. Doar pe baza analizei histopatologice (dar si altora suplimentare - teste imunohistochimice) se poate incepe oricare dintre tratamentele indicate cancerului de san si se pot enunta date de prognostic si de evolutiei a bolii.

Pentru a oferi medicului anatomopatolog fragmentele tisulare necesare acestei analize - fragmente de biopsie - medicul chirurg poate face punctie biopsie (needle core biopsy), punctie fina aspirativa sau biopsie excizionala.

Inaintea oricarei proceduri de biopsiere este necesara efectuarea unui examen mamografic sau cel putin ecografic care orienteaza punctia biopsie mamara, punctia fina aspirativa in san si chiar biopsia excizionala si a unui set de analize de sange pe care medicul curant vi le va indica in functie de starea de sanatate personala. De asemenea medicul curant va va explica tipul de biopsie la san de ales in cazul dumneavoastra si cum va decurge procedura, care sunt contraindicatiile, precautiile, riscurile si posibilele complicatii.

© Copyright 2018 Green Onco-Medical Bucuresti | Protectia datelor personale | CONECTARE