CUM CUMPĂR / CUM PLĂTESC?

Cum comand?

 

ACEST MAGAZIN ONLINE ESTE DESTINAT ATAT PERSOANELOR JURIDICE, CAT SI PERSOANELOR FIZICE.

 

Produsele pot fi comandate de pe site sau direct la telefon: 0735.549.323 / 021.231.94.50 / 021.231.94.51.

 

Puteti trimite comanda direct pe e-mail la : comenzi.euromed@gmail.com, cu produsele pe care doriti sa le comandati, datele de facturare, adresa de livrare si un numar de telefon unde va putem contacta.

 

Atentie : fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare. Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la produsul dorit, va rugam sa ne contactati.

Cum plătesc?

 

Plata ramburs – se efectueaza integral la livrarea comenzii.

 

Online prin card bancar – poti achita prin card bancar direct din fata calculatorului. Plata se desfasoara in conditii de maxima securitate garantate de platforma 3D Secure.

 

Cand primesc comanda? Livrarea produselor se face in cel mai scurt timp intre 2 si 5 zile lucratoare prin curierat rapid.

 

RETUR: In maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului, aveti posibilitatea de a returna produsul cu eticheta originala si ambalaj original, nefolosit si nedeteriorat. Pentru informatii suplimentare stam la dispozitia clientului prin numerele de telefon afisate pe site, cat si prin e-mail.

 

Confirmarea plasarii comenzii
– In cazul in care ati comandat produsele de pe magazinul online, dupa finalizarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare.

– In cazul in care produsul comandat nu se mai afla in stoc, clientul va fi contactat telefonic sau prin e-mail.

– Din momentul confirmarii comenzii, produsele ajung la destinatie in termen de 2-5 zile lucratoare prin curierat rapid, in functie de orasul in care va aflati.

– Comenzile primite in week-end si in timpul sarbatorilor legale vor fi prelucrate in urmatoarea zi lucratoare.

 

Anularea comenzii
Daca ati comandat online si doriti sa anulati comanda sau sa o modificati, trebuie sa trimiteti un e-mail cu subiectul “anulare comanda”, care sa contina numarul comenzii, la adresa comenzi.euromed@gmail.com. Daca plata a fost facuta cu cardul, trebuie sa ne comunicati contul IBAN in care doriti sa va restituim suma aferenta.

 

Cat costa livrarea?

Livrarea se face prin firma de curierat rapid SC DSC EXPRES LOGISTIC SRL si este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 300 LEI, oriunde in tara.