DESPRE NOI

Laboratorul

GREEN ONCO MEDICAL este unul din primele laboratoare de anatomie patologică  independente din țară, înființat în 2010.

 

A evoluat în prelucrarea biopsiilor de la tehnicile manuale de lucru până la platformele automate de citologie, histopatologie și imunohistochimie, cuprinzând în prezent toate domeniile anatomiei patologice moderne cu accent pe o mare acuratețe a diagnosticului și o permanentă îmbunătățire a calității, scurtare a duratei de prelucrare și implicit, a duratei până la obținerea rezultatului biopsiilor, precum și o permanentă îmbunătățire a comunicării cu pacienții.

 

Echipa

Încă de la înființare, activitatea s-a bazat pe o echipă de profesioniști cu mare experiență în anatomia patologică, cu medici supraspecializați în domenii precum ginecologie; patologie pleuro-pulmonară, digestivă, neurologică, a sânului, tiroidă; dermatopatologie; citologie tiroidiană și citologie mamară; citologie în mediu lichid; oncologie și hematologie; ORL; patologie osoasă, oftalmologică.

 

Medicii au vastă experiență în domeniile în care sunt supraspecializați, cu performanțe academice, instruiți în centrele românești și europene, fiind în general formatori de specialiști, membri ai societăților de anatomie patologică europene și mondiale, lectori ai societăților europene, cercetători științifici în domeniile lor de interes.

 

Posibilitatea lucrului în echipă, cu consultare pe lame pentru rezultate rapide și precise este unul din avantajele laboratorului nostru.

 

Tehnicieni cu mare experiență în prelucrarea pieselor histopatologice, citologice și imunohistochimice, cu antrenament în prelucrarea manuală a acestora, care înțeleg esența proceselor tehnologice ce au loc în prelucrarea pieselor de anatomie patologică și perfecționați în lucrul pe aparatele moderne automate și în prezent, pe stațiile digitalizate.

 

Personal auxiliar dedicat, echipa de secretariat și navigatori medicali cu experiență în lumea medicală romanească din sectoarele public și privat, capabili să analizeze cazurile medicale și să asigure consiliere medicală și de interacțiune pacient – servicii medicale.

Locaţie

Locația laboratorului și centrul de preluare a pieselor se găsește în centrul Bucureștiului, fiind ușor accesibil pacienților și aparținătorilor acestora, atât cu mijloacele de transport în comun, cât și cu autoturismul.

 

Laboratorul dispune de facilități în preluarea pieselor din clincile partenere și de livrare la adresa acestora a buletinelor cu rezultate prin curieri proprii.

 

Un sistem informatic integrat permite o eliberare rapidă și sigură a rezultatelor catre medicii parteneri.

Aparate

Linii automate de procesare histopatologică, citologică și imunohistochimică de ultimă generație, care asigură o standardizare și optimizare a procedurilor și a timpilor de lucru, care permit obținerea de preparate histopatologice foarte bune și într-un timp optim.